[rev_slider alias=”header-newborn-2019-1″]

Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot te maken. En dat kan van iedereen, van jong tot oud. Dus of je nou alleen komt, samen met je partner, met het hele gezin of met de hele familie. Een leuke foto voor moederdag, vaderdag of voor je Eerste Heilige Communie. Iedereen is welkom. Wij nemen ruim de tijd om in alle rust een leuke, gevarieerde shoot te maken met precies DIE foto die je raakt.

In de studio maak ik gebruik van allerlei diverse achtergronden en attributen. Heeft u zelf iets speciaals wat u graag op de foto’s wilt terug zien. Neem dat vooral mee en geef uw wensen aan mij door. Hier houd ik dan met alle liefde rekening mee.

U kunt ook bij mij ook terecht als het allemaal wat spannender en uitdagender mag. Of als u een mooie zakelijke foto nodig heeft voor bijvoorbeeld een website of Linked-in pagina.

Na de fotoshoot krijgt u binnen maximaal een week van mij een inlogcode om op uw persoonlijke online galerij de foto’s te bekijken. Van hieruit kunt u op het gemak de foto’s bekijken en uitkiezen.

Niets gevonden.

Studiosessie
€175
  • Een fotoshoot van 30 – 60 minuten in de studio
  • Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen
  • Professionele nabewerking
  • Foto’s kiezen vanuit je persoonlijke online galerij
  • Foto’s in kleur en in zwart/wit
  • 10 digitale HR foto’s
  • Digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer
  • Mini album

*Buiten het pakket is het tevens mogelijk om extra digitale foto’s en afdrukken te bestellen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een foto op canvas, hout, dibond, plexiglas etc. Heeft u specifieke wensen? Laat het weten zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

We helpen je graag!

Hebben jullie vragen, wensen, speciale verzoeken of wil je een afspraak maken? Stuur dan een mail naar info@www.fotostudiodari.nl of gebruik hier het  contactformulier. Je krijgt binnen 48 uur een reactie. Wanneer je een shoot wilt boeken kun je dit ook direct doen via het boekingsformulier.

Deel onze pagina.

Menu