“Naast fotografie bieden wij u ook de mogelijkheid om jullie trouwdag op sfeervolle en professionele wijze te laten vastleggen”

Wilt u uw trouwdag achteraf nog eens in alle rust kunnen herbeleven? De toespraken die tijdens de ceremonie zijn gegeven nog eens terugluisteren of nog eens kunnen kijken hoe mooi je partner eruit zag?
Naast fotografie bieden wij u ook de mogelijkheid om jullie trouwdag op sfeervolle en professionele wijze te laten vastleggen door een videograaf. Door gebruik te maken van professionele camera’s en de mogelijkheid tot het gebruik van een drone word jullie grote dag mooi verfilmd. We bieden zelfs de mogelijkheid om tijdens jullie feestavond al een preview te laten zien!

Onze pakketten zien er als volgt uit

Brons

€1150,-

Reportage van 8 uur
Videoclip (4-6 minuten)

Zilver

€1425,-

Reportage van 10 uur
Videoclip (4-6 minuten)

Goud

€1695,-

Reportage van 12-14 uur
Videoclip (4-6 minuten)
Trouwfilm 20-30 minuten

Altijd standaard inbegrepen

Kennismakingsgesprek

Gebruik van professionele camera’s en geluidsapparatuur

Montage

1 correctieronde

Video’s worden geleverd in hoge resolutie op USB

Videoclip (4-6 minuten)

Aanvullende informatie:

– Zijn er afwijkende omstandigheden, specifieke wensen of wilt u trouwen in het buitenland? Bij ons is alles mogelijk! Neem contact met ons op zodat wij u een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.
– Reiskosten tot 100 kilometer vrij, daarna € 0,25 per kilometer. Het kennismakingsgesprek is altijd inbegrepen bij alle pakketten. De reiskosten van de bruiloft en de aflevering van de video worden na de eerste 100km in rekening gebracht.
– Alle bedragen zijn inclusief BTW.
– Alle bedragen zijn excl. parkeergeld, entreegeld en eventuele andere onkosten.

Aanvullende opties:

  • Same day edit; clip van circa 4 minuten: €225
  • Droneshots (altijd onder voorbehoud): €175
  • Extra uren: €80 per uur

We helpen je graag!

Hebben jullie vragen, wensen, speciale verzoeken of wil je een afspraak maken? Stuur dan een mail naar info@www.fotostudiodari.nl of gebruik hier het  contactformulier. Je krijgt binnen 48 uur een reactie. Wanneer je een shoot wilt boeken kun je dit ook direct doen via het boekingsformulier.

Deel onze pagina.

Menu