Het is tijd voor een klein feestje! 💖

Op 15 september bestond Fotostudio DARI alweer 3 jaar! Maar dat was nog niet alles…..in oktober mag ik namelijk ook mijn 100e trouwreportage gaan vastleggen! Wauw, ik had nooit gedacht dat ik in zo’n korte tijd zoveel mooie reportages mocht maken. Dank aan al mijn lieve bruidsparen voor jullie vertrouwen!

Dit vind ik een goede aanleiding voor nog iets nieuws. In de aankomende weken wordt er nog even hard aan doorgewerkt, want helemaal af is hij nog niet, maar mijn nieuwe site is een feit!

Na 3 jaar is Fotostudio DARI zo veranderd, ben ik zelf zo veranderd en mijn website verdiende daarom ook een grondige verbouwing. Neem gerust een kijkje, ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden?!

Om deze mijlpalen goed te vieren heb ik voor aanstaande bruidsparen nu een unieke aanbieding. Boek namelijk nu je trouwreportage en ontvang:

– 10% korting op een trouwreportage naar keuze
– Altijd 2 fotografen op jullie grote dag
– Inclusief loveshoot
– Luxe foto-album
– De mooiste foto van jullie uitvergroot op dibond (formaat 40x60cm)
– Geen reiskosten binnen Limburg en Brabant!

Let goed op: Ga je zelf niet trouwen maar ken je iemand die nog een fotograaf zoekt? Win dan een fotoshoot! Indien een bruidspaar door jouw aanbeveling een reportage boekt, krijg je zelf een leuke mini-shoot cadeau!

Deze aanbieding is geldig tot eind oktober. Dus gaan jullie trouwen in 2020 en hebben jullie nog geen fotograaf vastgelegd, reserveer dan snel! Ik heb nog maar een paar plekjes over in mijn agenda.

Menu