Newborn

//Newborn
Newborn 2019-04-04T14:40:14+00:00

Wat leuk! Jullie zijn of worden trotse ouders van een nieuw wonder! De periode dat ze nog zo lief en klein zijn duurt maar heel kort. Hoe leuk is het dan om dit speciale moment vast te laten leggen door middel van een mooie newbornreportage.

Een newbornshoot kun je het beste laten maken tussen de vierde dag na de geboorte tot maximaal 4 weken. In deze periode slaapt jullie kleintje nog veel waardoor er genoeg rust is voor een uitgebreide fotosessie. En als ze niet willen slapen, geen probleem, ook dan kan ik toch mooie foto’s maken.

De Kosten

Ik heb keus uit meerdere pakketten:

Brons
€225

– Een fotoshoot van 3 uur in mijn studio
– Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen
– Professionele nabewerking
– Foto’s kiezen vanuit je persoonlijke online galerij
– Foto’s in kleur en in zwart/wit
– 15 digitale HR foto’s
– Digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer
– Mini album

Zilver
€275

– Een fotoshoot van 3 uur in mijn studio
– Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen
– Professionele nabewerking
– Foto’s kiezen vanuit je persoonlijke online galerij
– Foto’s in kleur en in zwart/wit
– 20 digitale HR foto’s
– Digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer
– Luxe fotoalbum

Goud
€325

– Een fotoshoot van 3 uur in mijn studio
– Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen
– Professionele nabewerking
– Foto’s kiezen vanuit je persoonlijke online galerij
– Foto’s in kleur en in zwart/wit
– Alle digitale HR foto’s
– Digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer
– Luxe fotoalbum
– Gepersonaliseerde video


Praktische informatie

De kleine is geboren, en nu?

Na de geboorte spreken we af dat jullie binnen een paar dagen contact met mij opnemen om een afspraak te maken. De reportage zal binnen 3-4 weken na de geboorte gemaakt worden. Als ze nog zo jong zijn, zijn ze makkelijker te poseren en worden ze minder vaak wakker tijdens een sessie.

Voorbereidingen
Baby’s zijn in de studio het fijnste te poseren als ze in een diepe slaap zijn. Om de shoot al zo soepel mogelijk te beginnen adviseer ik om voorafgaand aan de shoot de kleine al te voeden en indien mogelijk te badderen. Hierdoor is jullie kindje al goed moe als we aan de sessie beginnen, is er meer rust en kan de baby lekker ontspannen gaan slapen. Uiteraard kunt u tijdens de newbornshoot ten alle tijden blijven kijken om mee te genieten en tussendoor te knuffelen met uw kleine. Tijdens deze ontspanningsmomenten kunt u ook genieten van een kop thee of koffie.

De baby zal terwijl het slaapt in een aantal verschillende decors gelegd worden. Meestal slapen de kleintjes gewoon door als het dan toch wakker wordt, dan nemen we prachtige foto’s met de oogjes open of nemen we de tijd om de kleine weer in slaap te krijgen.

Voeden
Ik neem uitgebreid de tijd om een mooie fotoreportage te maken. Tussendoor is er ook genoeg tijd om lekker te knuffelen, even een flesje te geven of om te verschonen. Ik heb een magnetron aanwezig waar flesvoeding in opgewarmd kan worden! Geef je uitsluitend borstvoeding kan het handig zijn om een flesje af te kolven voor deze sessie. Bij sommige moeders kan het vrij lang duren voordat het buikje lekker vol zit. Dit kan dan ten kosten gaan van de sessietijd. Wil je liever niet kolven? Dan kan een flesje kunstvoeding voor alleen de sessie een uitkomst bieden.

Hygiëne
Het is heel normaal dat jullie baby in mijn studio de doeken en wraps gebruikt als zijn/haar persoonlijke toilet. Maak je daar vooral niet druk om, het komt vaker voor dan je denkt. Voor mij is dat geen probleem! Ik heb nog geen enkele newbornshoot gehad waarbij niet minstens één keer gepoept of geplast werd. Alle gebruikte doeken en wraps worden na iedere fotoshoot weer grondig gewassen en schoon opgeruimd.

Veiligheid
Bij newborns heb ik een speciale werkwijze waarbij de veiligheid en geborgenheid voorop staat. De studio is heerlijk verwarmd en mocht het toch nog te koud zijn, dan heb ik speciale kacheltjes om uw kleintje goed warm te houden. Tijdens de newbornshoot doe ik ook af en toe een beroep op jullie om te assisteren, om een oogje in het zeil te houden of om een paar extra handen in de buurt te hebben. Alles om u en de newborn zich volledig op het gemak te laten voelen.

Ouders
Ik neem uitgebreid de tijd om een mooie fotoreportage te maken. Hierdoor kan een newborn fotoshoot makkelijk 3 uur duren. Wij adviseren dan ook om een goed ontbijt/lunch te eten voordat je naar onze studio. Daarnaast warm ik de studio goed op om te voorkomen dat jullie kleintje het te koud krijgt. Houd hier zelf rekening mee door niet te warm gekleed te komen.

Achtergronden & Accessoires
Ik maak tijdens de sessie gebruik van verschillende achtergronden, kleertjes en allerlei andere attributen. Heeft u zelf leuke accessoires, neem deze vooral mee! Hierdoor kan ik de foto’s een nog persoonlijker tintje geven.

Wat neem je verder mee naar een newborn fotoshoot?

– Voldoende voeding (ook als je denkt dat je kleintje misschien geen voeding nodig heeft tijdens de shoot! Een voeding tussendoor kan soms HET wondermiddel zijn om je baby weer lekker te laten slapen wanneer hij/zij midden in de shoot wakker wordt en onrustig blijft)
– Voldoende luiers voor ongelukjes
– Billendoekjes
– Een spuugdoekje
– Een omslagdoek voor de baby
– Een speen – ook als jullie baby deze nog niet veel gebruikt
– Evt. accessoires die je wil gebruiken op de foto
– Extra kleding voor jezelf als je mee op de foto gaat, mocht er een ongelukje gebeuren kun je je nog snel omkleden
– Alles wat je anders ook mee zou nemen als je de deur uit gaat met je baby

Tot slot!
Ik heb de taak om jullie te adviseren hoe we een fotoshoot zo goed mogelijk kunnen laten verlopen. Daarom heb ik hierboven meerdere adviezen beschreven om er voor te zorgen dat jullie newborn zich op zijn/haar gemak voelt, maar ook dat jullie er als ouders veel plezier aan beleven en met een mooie ervaring rijker naar huis gaan. Mocht je deze adviezen niet willen opvolgen, dan is dat uiteraard geen probleem. Middels mijn jarenlange ervaring wil ik jullie alleen maar helpen. Ik waardeer het enorm dat jullie mij het vertrouwen geven om jullie newborn op een mooie wijze vast te leggen. Mocht er tijdens de shoot iets zijn, of kan ik iets voor jullie doen, laat het me dan weten.

 


Newbornfotograaf | Newbornfotografie | Newborn Heerlen | Newborn Maastricht | Newborn Limburg | Newborn Brunssum | Newborn Landgraaf | Newborn Kerkrade | Babyfotografie | Babyfotograaf | Fotostudio DARI