Portretfotografie

//Portretfotografie
Portretfotografie 2018-10-02T15:22:39+00:00

Studiofotografie

Of het nou om de hele familie gaat, om jullie kindjes of een verliefd stelletje. In onze studio kan iedereen terecht voor een leuke en gezellige fotoshoot.

Onze passie is om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot te maken. En dat kan van iedereen, van jong tot oud. Dus of je nou alleen komt, samen met je partner, met het hele gezin of met de hele familie. Een leuke foto voor moederdag, vaderdag of voor je Eerste Heilige Communie. Iedereen is welkom. Wij nemen ruim de tijd om in alle rust een leuke, gevarieerde shoot te maken met precies DIE foto die je raakt.

In de studio maken wij gebruik van allerlei diverse achtergronden en attributen. Heeft u zelf iets speciaals wat u graag op de foto’s wilt terug zien. Neem dat vooral mee en geef uw wensen aan ons door. Hier houden we met alle liefde rekening mee.

U kunt ook bij ons terecht als het allemaal wat spannender en uitdagender mag. Of als u een mooie zakelijke foto nodig heeft voor bijvoorbeeld een website of Linked-in pagina.

Na de fotoshoot maken we een afspraak wanneer u de foto’s bij ons kunt komen bekijken. Als het lukt om te kiezen mag u helemaal zelf aangeven of u de foto’s graag afgedrukt wilt hebben op fotopapier, digitaal of als u dat liever wilt; een foto op canvas, op hout of op plexiglas. Daarnaast is het ook mogelijk om van uw fotoshoot een mooi album te laten maken. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw wensen te bespreken.

De Kosten

De kosten voor een studioshoot zijn €160,-. Hiervoor krijgen jullie:

– Een fotoshoot van 1 uur in mijn studio
– Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen
– Professionele nabewerking
– 10 digitale foto’s in hoge resolutie
– Foto’s kiezen vanuit je persoonlijke online galerij
– Foto’s in kleur en in zwart/wit
– Foto’s via WeTransfer
– Mini-album met 10 foto’s

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een foto op canvas, hout, dibond, plexiglas etc. Heeft u specifieke wensen? Laat het weten zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!