Mijn 2e trouwreportage van dit jaar was er een uit een boekje!

Dit lieve stel ken ik al ontzettend lang, een jaartje of 15 maar liefst! Daardoor heb ik ook al vele fotomomenten voor hen mogen vastleggen. De zwangerschap, de newbornshoot van hun kleine prinses, een loveshoot en daar kon de bruiloft natuurlijk niet bij ontbreken. Eigenlijk zouden zij vorig jaar al trouwen, maar baby Merle schopte deze plannen in de war waardoor de bruiloft verplaatst moest worden. Maar nu was het dan toch eindelijk zover.

Deze bruiloft voelde voor mij dan ook als thuiskomen. Ik begon de dag bij Noortje die deze ochtend bij haar ouders doorbracht. Het was meteen een gezellige boel samen met pap en mam, zus Jantine en getuige Sylvia. Onder het genot van een paar koppen koffie werd er uitgebreid bijgekletst, gelachen en ondertussen hebben we ook maar wat foto’s gemaakt. De haren werden mooi opgestoken waarna we richting de visagiste konden vertrekken. Noortje kreeg een prachtige make-up verzorgd waarna we weer terug naar huis keerden om de jurk aan te trekken.

Christian verbleef deze ochtend bij zijn ouders. Ook lekker rustig aan. Met een beetje hulp van mam kon Christian zich rustig aankleden en voorbereiden op deze dag. Na nog een paar foto’s in de tuin moest hij in spanning afwachten op de trouwauto voor hij dan eindelijk zijn aanstaande mocht gaan halen.

Na deze heel relaxte ochtend was dan het moment voor de first look aangebroken. Zenuwen? Nee hoor! Maar stiekem was het allemaal toch wel een beetje spannend 😉

De ceremonie werd gevierd op Kasteel Bloemendal. Voor mij een bekende locatie aangezien mijn vader hier 3 jaar geleden zelf ook getrouwd is. En wat bleek, de ceremonie vond zelfs plaats in dezelfde zaal als waar wij toentertijd het feest hadden. Na een hilarische speech van de ambtenaar en een volmondig “JAHAAA!” was het eindelijk gebeurd: Christian en Noor waren getrouwd!

De fotoshoot werd rondom het kasteel gemaakt, tussen de sneeuwbuien door! Je verwacht het niet om in april nog mee te maken, maar blijkbaar doet april inderdaad wat hij wil. Dus tussen alle vlokken door, zodra het zonnetje weer doorbrak, snel naar buiten en foto’s maken. Op dat moment kwamen er toevallig een aantal Belgen met Lamborghini’s het terrein op rijden. En ja, met een autoliefhebbend bruidspaar konden een paar foto’s met deze auto’s dan natuurlijk ook niet ontbreken.

Tijdens een heerlijk diner waren er verschillende speeches en konden we allemaal lekker even bijkomen. Daarna kon het feest losbarsten. DJ Andy Cobben verzorgde de muziek. Met een openingsdans die al snel ‘hakkend’ eindigde werd er tot in de late uurtjes doorgefeest!

Lieve Christian & Noor….meneer en mevrouw Hoenen….lieve kleine Merle. Ik wens jullie alle geluk, maar dat gaat zeker weten helemaal goed komen. Dikke kus, jullie allerleukste fotografe 😉

Menu