Een nieuw jaar, een nieuw trouwseizoen!
Deze blog schrijf ik op de day after…..de kick-off van mijn nieuwe trouwseizoen zit er alweer op. Met de balkondeur lekker open zit ik nog even na te genieten, want wat was het een fantastische start van dit jaar!

6 april 2019…..Al om 7 uur vertrok ik samen met shooter Bart richting Tiel. Bruid en bruidegom zouden zich daar voorbereiden met als bijkomend voordeel, ze zaten letterlijk 10 meter van elkaar af want Jeffrey’s ouders wonen tegenover hun eigen huis!

Jeffrey en Mayla
Bart mocht zich aansluiten bij het mannenkamp. Bij aankomst zat iedereen heel relaxed aan de koffie dus de vader van Jeffrey kon eerst op het gemak het bruidsboeket gaan ophalen. Ondertussen hadden de aanwezige mannen zich al aangekleed en was het de beurt aan de bruidegom. Jeffrey had de dag ervoor helaas een klein ongelukje gehad waardoor zijn enkel behoorlijk verrekt was. Aankleden was daardoor wat lastig, maar met de hulp van al deze mannen om hem heen kwam het helemaal in orde. De trouwauto kon worden opgehaald waarna ze zijn aanstaande konden gaan ophalen.

Ik begon mijn dag bij Mayla waar ik hartelijk werd ontvangen door haar ouders en vriendinnen. Het werd een gezellige ochtend waar een heerlijk relaxte sfeer hing. Terwijl haar en make-up verzorgd werden bouwde de spanning zich toch wel langzaam op en werd iedereen wel een beetje zenuwachtig, behalve de bruid! Mayla was de rust zelve! Bij de first look waren er dan ook een aantal mensen die een traantje moesten wegpinken, vooral opa! De opa van Mayla had het voorrecht om met zijn leeftijd nog aanwezig te kunnen zijn bij de bruiloft van zijn kleindochter en dat was toch stiekem best emotioneel.

Na de first look reed het bruidspaar in een stoere Chevrolet Camaro richting de trouwlocatie waar we op het gemak aan de fotoshoot konden beginnen. Jeffrey had de dag ervoor helaas een klein ongelukje gehad waardoor het lopen niet al te soepel ging, maar ondanks dat hebben we een gezellig fotomoment kunnen creëren. Nog even een moment van rust, een moment voor elkaar waarin er nog heerlijk gelachen werd om de streken die Jeffrey af en toe dacht uit te kunnen halen. En we kregen zelfs even bezoek van een slang!

Trouwen in het bos
De ceremonie werd gehouden bij Residence Rhenen. Wat een mooie locatie! Midden in een bosrijke omgeving waar echt een vakantiegevoel overheerst. Nadat het ja-woord is gegeven, de ringen zijn gewisseld en de akte is ondertekend is het tijd voor een drankje en taart. In een chalet op het terrein zitten we heerlijk bij een haardvuur waar familie en vrienden cadeau’s overhandigen met een aantal liefdevolle woorden en zelfs een heus sprookjesverhaal!

De late uurtjes
Na het diner is het dan tijd voor de feestavond. Terwijl de gasten langzaam binnen druppelen maken Bart en ik nog een paar gave foto’s buiten en kan daarna de openingsdans beginnen. Ondanks de pijn die Jeffrey aan zijn enkel heeft weet hij zich als een echte bikkel er doorheen te dansen, waarna er nog een mooie dans volgt tussen Mayla en haar vader en met opa!

Jeffrey en Mayla; jullie kennen elkaar al van baby af aan. Bij jullie was het ware liefde op het tweede gezicht en dat is aan alles te merken. Wij wensen jullie alle geluk van de wereld toe!

Menu