Danae Willeme

Fotograaf

Mijn naam is Danae Willeme, 32 jaar jong en ik woon samen met mijn lieve vriend en onze hond. In 2009 ben ik begonnen met fotograferen bij Bell Photo Studio’s. Intern werd ik volledig opgeleid binnen de baby- en kinderfotografie.  Al snel bleek de feeling en de klik er te zijn en een nieuwe passie was geboren. Voordat ik begon met mijn eigen studio heb ik een aantal jaar bij een van de bekendste fotostudio’s van het zuiden mogen werken. Kennis en ervaring groeiden en er ontstond een nieuwe droom; een eigen studio.

In juli 2016 was het zover; ik begon mijn eigen bedrijf: Fotostudio DARI. Naast studiofotografie rolde ik ook de wereld van trouwfotografie binnen. De combinatie tussen studiofotografie en trouwreportages bleek de ideale match. Ik vind het heerlijk om deze 2 werelden te kunnen combineren en ben me gaan specialiseren in newborns, cakesmashshoots en bruidsfotografie.

In de afgelopen jaren heb ik op deze vlakken diverse opleidingen en workshops gevolgd:
– Opleiding tot professioneel geboorte- en newbornfotograaf
– Workshop Bruidsfotografie
– Workshop newbornfotografie Marjan Laban
– Workshop newbornfotografie Erin Elizabeth
– Diverse online workshops op gebied van newbornfotografie van internationaal bekende topfotografen

In korte tijd heb ik al ontzettend veel mooie momenten mogen vastleggen. In mijn studio in Hoensbroek, maar ook al vele huwelijken door heel Nederland, België, Mallorca en Italië. Daarnaast heb ik zelfs al diverse foto awards mogen winnen. Hier ben ik natuurlijk heel trots op en erg dankbaar voor!

Menu